Van goed begin naar stroomversnelling. Copyteam Mooi Vastgelegd schrijft een bewaarmagazine.

Bij iedere opdracht opnieuw, is er de uitdaging om het juiste begin te vinden. Is het begin eenmaal gevonden, dan volgt de rest als vanzelf. Inmiddels zijn Douwe Soepboer en ik begonnen aan het eerste Mooi Vastgelegd traject dat we volledig in copyteam schrijven. Een goed begin!
In samenwerking met een communicatiebureau werken we in opdracht van een organisatie die eind 2016 de deuren van een locatie sluit. Een project in stroomversnelling!
Bewaarmagazine medewerkers
Het juiste begin was snel gevonden. Douwe en ik werden in een vroeg stadium betrokken bij een brainstorm over de inhoud van een bewaarmagazine voor medewerkers. We interviewden in enkele weken zo´n vijftien medewerkers en bekeken bovendien bestaand materiaal zoals fotoboeken en oude personeelsbladen.
Copyteam van tekstschrijvers
Binnen de kortste keren, ging het niet meer over het vinden van het begin maar over het behouden van overzicht in een grote hoeveelheid informatie. Het voordeel van het werken in copyteam bij een dergelijke intensieve biografische opdracht werd al snel duidelijk. Behalve dat we op deze manier extreem snel kunnen werken, houden we elkaar scherp als het gaat om de inhoud. Waar de kracht van Douwe ligt bij het uitzetten van de grote lijnen, ligt mijn kracht bij het mooi vastleggen van de persoonlijke verhalen. We ‘blenderen’ onze teksten tot een mooi vastgelegd geheel.
Eindopdracht Fontys Eindhoven
Een droomopdracht die naar een stroomversnelling smaakt. Daarom hebben we vier vierdejaars studenten van Fontys in Eindhoven (opleiding communicatie) gevraagd om mee te denken over het verder in de markt zetten van het Mooi Vastgelegd concept waar we in geloven, zeker gezien de huidige aandacht voor het vastleggen van zowel persoonlijke verhalen als bedrijfsgeschiedenissen. Dit is voor hen een eindopdracht om hun studie succesvol af te ronden.
De studentes lieten tijdens een kennismaking nadrukkelijk blijken het te zien zitten. We zien uit naar hun aanbevelingen om ons enthousiasme verder te verspreiden. Het begin is er!
Uw persoonlijke verhaal of organisatieverhaal
Is de tijd rijp om uw persoonlijke verhaal of organisatieverhaal mooi vast te leggen? Douwe en ik luisteren naar uw wensen, vragen door en gaan vervolgens in copyteam keihard aan de slag. Een afspraak maken voor een oriënterend gesprek is het begin: 06 215 24 097 (Douwe) of 06 – 238 76 798 (Hennie).