Biografie

Hoe vaak hebben mensen al tegen u gezegd: ‘je moet je verhaal opschrijven en het uitgeven als boek?’ U heeft inderdaad genoeg meegemaakt, en het voornemen om er een boek van te maken is er ook, alleen ja hoe pak je dat aan. De schrijvers van Mooi Vastgelegd ondersteunen u bij het maken van uw biografie. In uw biografie belicht u facetten uit uw leven vanuit úw perspectief.

Uw verhaal onder de loep

Biografieën zetten uw levensloop of een deel van uw levensverhaal in de schijnwerpers, bijvoorbeeld gemaakte loopbaankeuzes of het omgaan met tegenslag op zakelijk of persoonlijk vlak. Door uw verhaal onder de loep te nemen, op te schrijven en al dan niet te delen met anderen, vallen dingen op zijn plek. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en meer samenhang.

Schijven en redigeren

De schrijvers van Mooi Vastgelegd kunnen uw verhaal schrijven op basis van interviews en al eerder vastgelegd materiaal. Heeft u (een deel van) uw verhaal al op papier, maar mist u nog structuur? Of loopt het nog niet lekker? Dan redigeren de schrijvers van Mooi Vastgelegd uw verhaal tot een fijne leesbare biografie. Voor u zelf en/of om te delen met anderen.


Eindelijk uw biografie op papier?


Wij gaan graag met u in gesprek.