Bedrijfsfilm

Op steeds meer corporate websites staan bedrijfsvideo’s en steeds vaker wordt een film als elevatorpitch ingezet. In sneltreinvaart wordt uw bedrijf in beeld gebracht. Belangrijk en zeker professioneel en effectief om snel te aandacht te krijgen. Bij het maken van een bedrijfsfilm gaat Mooi Vastgelegd een stap verder.

Het DNA wordt vastgelegd

Wij willen bedrijfsfilms maken die de waan van de dag passeren en die in alle rust uw bedrijf op integere wijze in beeld brengen. In plaats van kort en snel, wordt ingezoomd op het DNA van het bedrijf. Er wordt bijvoorbeeld ingegaan op de ontstaansgeschiedenis, waar dat kan in beeld, maar ook met verhalen van betrokkenen die nu nog in leven zijn. De kijker ziet een duidelijke lijn, van verleden, heden en toekomst. Het maakt duidelijk waarom je graag zakendoet met dit bedrijf of waarom mensen er graag en lange tijd werken.

Een film ter gelegenheid van

Het verhaal van uw bedrijf is te belangrijk om te vergeten. De trots wordt zichtbaar in verhalen en met beeldmateriaal. Aanleiding voor het maken van een bedrijfsfilm kan zijn:
Jubileum bedrijf
Fusie of samenwerking
Bijzondere ontwikkelingen
Origineel relatiegeschenk


Integer en orgineel een bedrijfsfilm maken?


Mail ons en vertel waar uw bedrijfsfilm over mag gaan.