Film familiebedrijf

Familiebedrijven hebben een grote impact op de economie. Familiebedrijven zijn hecht, hebben vaak een rijk verleden en tegelijk een duidelijke focus op continuïteit en een gezonde toekomst.

Typerend familieportret

Voor familiebedrijven is een typerend familieportret in de vorm van een film van toegevoegde waarde. Hoe zat het nu precies met de oprichting? Waarom startte opa zijn onderneming? Wat was de rol van oma in het bedrijf? En wat waren cruciale besluiten die aan de basis stonden van het succes? Een familieportret beantwoordt de vragen waar in de praktijk van alledag meestal geen tijd voor is.

Maar ook toekomstgericht

Daarnaast maakt een familieportret duidelijk hoe het er vandaag de dag aan toegaat. De verhoudingen onderling en de uitdagingen die er in de toekomst zijn. Verwachtingen van en naar elkaar schetsen niet alleen een beeld van de werkelijkheid. Het biedt ook aanknopingspunten om nieuwe ambities te benoemen gericht op blijvend succes.

Respectvol

Mooi Vastgelegd helpt u met het ordenen van bestaande bedrijfsinformatie en het reconstrueren van de bedrijfswerkelijkheid, toen en nu. Het vertelperspectief is in overleg en respectvol naar alle betrokkenen. Mooi Vastgelegd kan daarbij verschillende familieleden / vennoten interviewen om zo een compleet beeld te schetsen.


Ook een film van uw familiebedrijf?


We luisteren graag naar uw verhaal.