Persoonlijke film

Uw levensverhaal of een persoonlijk project vastleggen? In een persoonlijke film is dat mogelijk. Uw visie en kijk op zaken worden vastgelegd. Bijvoorbeeld als (voormalig) ondernemer of als belangrijke spil in een organisatie, stichting of samenwerkingsverband.

Het is uw verhaal

Een persoonlijke film registreert en vertelt uw verhaal vanuit uw perspectief. U maakt uw visie zo makkelijker en breder toegankelijk. Als mens wordt u geportretteerd. U brengt uw loopbaan of uw levensloop scherp in beeld, eventueel in combinatie met een ondernemersportret in boekvorm. Natuurlijk wordt het op creatieve en beeldende wijze gemonteerd waardoor het nog meer zeggingskracht krijgt.

Een gedegen voorbereiding

Met Mooi Vastgelegd bespreekt u op welke wijze wij uw verhaal op boeiende wijze kunnen vastleggen. U vertelt het verhaal, maar zeker is het ook mogelijk om anderen bij uw verhaal te betrekken. Het goed in beeld brengen van uw verhaal vraagt een gedegen voorbereiding waarbij uw motivaties en doelstellingen duidelijk worden vastgelegd. Zeker is dat u daar bij Mooi Vastgelegd op kunt rekenen.


Mooi Vastgelegd maakt uw film persoonlijk


Mail ons. Wij maken graag kennis met uw verhaal.